Ostravaci na fest 2010

Obrázek uživatele aimone
St, 10. 3. 2010 - 18:24 [ aimone ]

tak lidi ty co jedou z ostravy se sem hlaste a budem zas domlouvat grupen cestu i z festu.....vaše nápady...a tak pište sem...Arigatoooo vaše Terka-chan

Obrázek uživatele aimone
aimone
Út, 30. 3. 2010 - 13:01
 to thief:páni tak to mě

to thief:páni tak to mě mrzí...hmmm no pro devět lídí to je dost ale nás bude mnohem více...no silní chlapy by s námi měly jet,ale ještě to zjistím a hned ti dám vědět abys mohla jet s náma a taky pochytit tu skvělou atmosféru ve vlaku....do týdne tu napíšu co a jak....tak se sem občas lookni....

to thes:no tak to nevím v kolik bys mohla jet tak nejdříve????

Obrázek uživatele Thes
Thes
Út, 30. 3. 2010 - 08:18
Tak já bych ráda i dřív, ale

Tak já bych ráda i dřív, ale nemůžu :/

thief (bez ověření)
Út, 30. 3. 2010 - 00:04
zdravím. Snad letos taky

zdravím. Snad letos taky pojedu tak bych se rád přidal. Jsem dospělý, ale mám problém v tom, že mám rozlámanou páteř a nevím jestli v té době budu moct chodit o berlích,na vozíku nebo jak ale rozhodně budu asi závislý na silnějších mužích hlavně při nastupování a vystupování a tak. Taky možná to zvládnu ale kdo ví :-) ...
možná pojedu i autem a jestli jo tak bych vzal tranzita který je pro 9 lidí, tak by jsme se jinak mohli složit na benzín když tak :-) ... kdyby se nenašlo dost lidí je možnost vzít menší auto

Obrázek uživatele aimone
aimone
Po, 29. 3. 2010 - 20:54
 zlatí...poku chceš jet ve

zlatí...poku chceš jet ve čtyři tak asi pojedeš sama...my pojedeme dříve....

Obrázek uživatele Thes
Thes
Po, 29. 3. 2010 - 19:37
Hele, já bych taky jela z

Hele, já bych taky jela z Ostravy - idálně v pátek tak okolo čtvrté odpoledne :)

alexlen
Čt, 25. 3. 2010 - 17:00
ubytovne

mam napad na ubytovaní čim vic lidi tak by to mohlo vyjit lip  že by jsme jeden den byly 24 hodin vzhuru a jednu noc prespali jen by jsme se museli domluvit my jsme 2 tady odkaz  na to ubytovaní  http://www.hostelfleda.com/cenik/

Obrázek uživatele aimone
aimone
St, 24. 3. 2010 - 20:43
 během dobna už budu

během dobna už budu informaovat jak aco.....tak se sem koukejte....

alexlen
St, 24. 3. 2010 - 19:27
...

ahoj lidičky, nakonec jedu jen ja a sestra, nejspis z hlavniho z ostravy ale pokud by od tamtud nikdo nejel klidne dojedem do svinova, velice rada bych se totiz k vam pridala

Obrázek uživatele Felyxy
Felyxy
St, 24. 3. 2010 - 17:42
Lineral:jj, my budeme v

Lineral:jj, my budeme v tělocvičně

Obrázek uživatele Lineral
Lineral
St, 24. 3. 2010 - 00:01
Felyxy: Vidíš, jak je ten

Felyxy: Vidíš, jak je ten svět malý! :D Doufám, že pojedu :) Snažím se si to nějak poskládat :) Máte kde bydlet?