Ostravaci na fest 2010

Obrázek uživatele aimone
St, 10. 3. 2010 - 18:24 [ aimone ]

tak lidi ty co jedou z ostravy se sem hlaste a budem zas domlouvat grupen cestu i z festu.....vaše nápady...a tak pište sem...Arigatoooo vaše Terka-chan

Obrázek uživatele chinchila
chinchila
Po, 3. 5. 2010 - 16:30
.)

christof: pokud i BO a jini predvedou svou skvelou "hojnou" ucast o prostor bych se nebal .) no ja porad cekam ze neprijde moc lidi tak se kazdy bude hodit (aby zaplnili mista v salu, o mista v hospudce bude boj :)
spise me zajima kam vy ty .. no .. rekneme lidi (i pres ten vekovy prumer :) chcete narvat :)

aimone: tak snad bude ted uz stacit (kdyz uz jsme reklamu meli kde me napadlo :) sledovat http://ostravstiotaku.cz a budes snad v obraze :)

Obrázek uživatele aimone
aimone
Po, 3. 5. 2010 - 16:22
christof

No jen abych pak věděla kdy bude...i loni sem ho prošvihla a zjistila jsem to až před 14 dněma XDDDD 

christof
Po, 3. 5. 2010 - 16:02
tak je na Manifestu poznas

tak je na Manifestu poznas :)

chin: a kam ty lidi chcete narvat? :)

Obrázek uživatele aimone
aimone
Po, 3. 5. 2010 - 15:43
 chinchila: no na MAnifest

chinchila: no na MAnifest bych taky ráda ale kromě sester v Ostravě neznám žadné otaku a to jako vážně ne!!!!!

chinchila
Po, 3. 5. 2010 - 14:57
:)

tak ja to jako zadny utok nebral jen rikam ze registrace na forum OL funguje :) (na samotne stranky ne :)

a to info tady je pro ty kterym neco nevyjde ci nemohou jet tak brzy a nechteji jet sami a mohou se podivat i na jine skupiny ktere na AF miri

a jiste ze je fajn ze AF ma forum, kde se muzete domlouvat, me samotneho prekvapilo kolik lidi mimo ty 2 serverove komunity na AF miri :) (jeste vas nahnat na MAniFest :)

Obrázek uživatele aimone
aimone
Po, 3. 5. 2010 - 14:47
 chinchila: no počkej já to

chinchila: no počkej já to nemyslela zle jenom že já se tam chtěla už dávno přihlasit a nešlo mi to tak sem nevěděla, nebyl to útok proti tobě jenom taková mimo poznámka....a to že sme na stánkách AF to přece není nic zlého když tu budu řešit jinou stránku týkajíci se otaku...otaku jako otaku pořád je to k tématu no ne????

chinchila
Po, 3. 5. 2010 - 12:19
tak nevim jak na otakuland

tak nevim jak na otakuland obecne ale na otakuland forum registrace funguje bez problemu (btw ja tam admin nejsem :)

a jen pro poradek pro prohlizeni bez reg. .. v techto vlaknech se resi AF (mimo jine :)

HL: http://www.hofyland.cz/?club&klub=1600

OL: http://forum.otakuland.cz/index.php?showtopic=2807&st=880

Obrázek uživatele aimone
aimone
Po, 3. 5. 2010 - 10:59
@-@

no jako je to od tebe hezký že se zajímáš ale na otakuland.cz máte trochu defekt neda se registrovat, protože se vám tam nezobrazuje ten registrační obrázek upe dole...a zkoušela jsem to přez různý prohlížeče....prosím udělejte s tím něco

Jinak skupina co jede semnou nezapomentě už v 10:30kupujeme lístky tak  vás prosím aby ste dorazili nejpozději v 10:20 kdy budu počítat a vybírat peníze mějte u sebe papírovou stovku a pak drobné protože pokud nás bude přez 22 tak budeme mít slevu a možná to bude stát mín než 120 korun na jednoho...jinak razítko mám XDDDD jo sraz na svinově v levém křídle skleněného výklenku...aimone

chinchila
Po, 3. 5. 2010 - 09:37
kdo by nestihal ci nemohl

viz forum na otakuland.cz kdo by nestihal muze jet s jinou grupou az po obede

viz forum na hofyland.cz kdo by opravdu nestihal muze jet s O.o az pozdeji odpoledne .)

Obrázek uživatele aimone
aimone
Ne, 2. 5. 2010 - 20:46
Odjez zpět do ovy

Ahojki takovy dotaz...jak budeme odjiždět zpět tak v kolik chcete jet???Protože con končí v 11 a vlaky jedou v 12:05 nebo 13:05 atd. každou hodinu...pojede se teda ve 12???? nebo chcete až  v 13???že bychom jeli zase spolu???