Praha -> Brno Odjezd ve 12:42

Obrázek uživatele Meraya
St, 15. 2. 2012 - 17:21 [ Meraya ]

Tááákže... pokusím se vypsat všechny potřebné informace ke srazu, odjezdu a příjezdu z Praha Hl. n -> Brno Hl. n. Vlak se na 99% měnit nebude, ten, který jsem vybrala je nejpohodlnější vlak, co se týče doby přepravy, vyšší pravděpodobnosti volných míst k sezení (opoti EC, které mají min 10 zastávek před Prahou) a nízké jízdné ;)

Ptejte se na cokoliv a pokud pojedete s námi, upište se do komentáře (vaši duši ani krev nevyžaduji...), pokud byste zjistili, že s námi jet nemůžete, i přes to, že jste se sem upsali, dejte mi prosím vědět (nejlépe dva dny předem), abysme věděli, na koho čekat a kdo zdrhnul ;)

OK, jdeme na to:

vlak: (snad to přečtete)

sraz: oficiálně v 11:55 (ale čím dřív, tím líp) na Hlavním nádraží u prosklených pokladen (to abysme mohli odchytávat potulný otaku, aby se k nám přidali ^.^)... do vlaku budou pouštět cca kolem 12:25 (možná i dřív), jede přímo z Hl. n., takže už tam bude stát :)

já tam budu už kolem 11:35 (= neoficiální sraz) ještě asi s pár kamarádkama, takže sami čekat nebudete, pokud přijdete dřív ;)

poznávací znak: cosplay Sailor Jupiter (já) a další lidi v cosplayi

jízdenky: kupovat se budou ve 12:20 ale dýl se čekat opravdu nebude, abysme mohli nastoupit co nejdřív a všichni si našli volné místo v jednom vagonu :)

Cena záleží na tom, kolik se nás nakonec sejde, nejnižší cena je kolem 165Kč a počítám s tím, že nejvyšší 200Kč při 6 osobách, určitě se nás ale sejde víc :)

v Brně: předpokládaný příjezd je v 15:19, ale většinou se tak o 10 minut zpozdí... půjde se na travaj/šalinu (kdo chce jít 30 minut pěšky..poslužte si), tou tam budeme kolem 15:40, pokladny budou otevřený nesjpíš od 16h, takže se můžeme na chvilku porozhlédnout a jít se ubytovat/ flákat se/ seznamovat se/ fotit se/ shánět jídlo... XD a pak se jít registrovat, a užívat si AF :D

Pozdravuje a těší se na vás: Meraya (na facebooku Marie Meraya Olléová, mail: meraya.chan@seznam.cz)

Obrázek uživatele Delphi
Delphi
Čt, 3. 5. 2012 - 18:57
Meelkor: No problem, ja jim

Meelkor: No problem, ja jim pojedu na 99%, takže na tom nádraží budu stopro, tak si mě stačí najít tam :)

Obrázek uživatele Meraya
Meraya
Čt, 3. 5. 2012 - 18:44
@Yuri-chan

Jen se přidej :) o slevu nešlo už od 10. člověka :D

Obrázek uživatele Meelkor
Meelkor
Čt, 3. 5. 2012 - 23:34
@Delphi: Ohledně té spateční

@Delphi: Ohledně té zpateční cestě ve dvanáct, tak pravděpodobně bych se přidal, ale není to jisté.

Yuri-chan
Čt, 3. 5. 2012 - 16:38
společná cesta

ahojka

byla by možnost se k Vám přidat? Sice mám drážní jízdenku takže ke slevě vám bohužel nepřispěju ale cestovat v davu je přece jen lepší. Tak pokud by to nevadilo přidala bych se.

Yuri

Obrázek uživatele Star Wing 42
Star Wing 42
Čt, 3. 5. 2012 - 15:29
Zklamání - možná je šance, že nepojedu

Dobré odpoledne všichni!

Nevím jestli pojedu, jelikož mi prarodiče zabavili dokonce i neškodné (vykuchané, kompletně zbavené hnacího plynu) airsoftové zbraně k převleku, protože bych prý skončil brzy ve vězení! (°,o) (Samozřejmě pro skryté nošení s vytažením jen při focení či ukázce, a samozřejmě nemíření po lidech ani v zajištěném SAVE režimu zbraně (Bohužel je stále povoleno míření na zvířata) (O_O)! Upatili mě - jinak nedostanu kapesné na cestu, jestli budu mít s sebou prázdnou pistoli na kuličky neschopnou fungovat bez unikátního plynu z Japosnka odkud i zbraň "Samurajův roh" pochází. Obvykle totiž vydírání nerad. Za trest odnětí mé přítomnosti doma, bych jim ten pobyt v Brně neklidně nasimuloval tak, že bych přespal u příbuzných/známých, kapesné bych mazaně shrábl a těch 350 Kč bych nechal pořadatelům a jejim poddaným.

Navíc mám podezření na rakovinu, což jsem zjistil před pár dny. 

Opravdu nevím co dělat. Je mi z toho špatně. Zatím jen s obtížemi připravuji na zítřek. 

Laskavá maminka mě však pravděpodobně nenechá nejet. Škoda by byla peněz za vstupné i kapesné.

Tedy stále platí, poměrně více, sraz náš v Praze. (~^-^~)

Dodatek: Najedl jsem se a už je mi mnohem lépe! Chci jet s vámi všemi! m(o^,^o)m

Obrázek uživatele nasty_heartless_trixie
nasty_heartless...
St, 2. 5. 2012 - 18:13
gomene...

Hele tak se to bohužel nějak hrozně zkomplikovalo a nakonec nebudu moct zatáhnout poslední hodinu, protože píšem velkej test, takže se s váma ve vlaku neuvidim a vy ve vlaku neuvidíte muffiny...ale budu se snažit aby nějaký vydržely až do Brna, když se tam nakonec nějak dostanu...=) Moc mě to mrzí minna...^.^

christof
St, 2. 5. 2012 - 10:30
stejně tak pokud chytnete

stejně tak pokud chytnete nějakého Brňáka, který má roční jízdenku (slovníček: šalinkartu, to je totéž co lítačka), můžete se s ním o víkendu svézt zadarmo :)

Obrázek uživatele Suzu
Suzu
St, 2. 5. 2012 - 10:20
Dobrý typ

zajímavé.... 2 lidi na jeden lístek. Brno je místem netušených možností m^_^m

christof
St, 2. 5. 2012 - 09:29
ještě jeden MHDtip: za 90

ještě jeden MHDtip: za 90 korun si můžete koupit celodenní jízdenku (platí 24 hodin od označení), na kterou v sobotu a v neděli můžou dohromady jet dva lidi nad 15 let + tři pod 15

Obrázek uživatele Star Wing 42
Star Wing 42
Čt, 3. 5. 2012 - 15:43
Uklidňovací prostředky pro Suzu(ki) a o cestování Brnem vůbec

Nainstaloval jsem si do hlavy kompletní mapu části Brna, ve které se budeme pohybovat a to jak letecké snímky, tak mapu základní. Předvedu: Náš, ehm... jejich - ČD expres Zdeněk Fibich zastaví někde tady ovšem opačným směrem než vyobrazená souprava (také loko. a 5 vozů): http://mapy.cz/s/3IU2 Pokud odkaz nefunguje: Stojí na hl. nádraží na prostřední dvoukoleji na mapě z leteckých snímků, při přiblížení třetím nejbližším možným. Co pak? Lenoši, handicapovaní či ti snadno promokaví, pojedou malý kousek šalinou za nehorázný peníz (20,-).  Od hlavního nádraží je to nejkratší pěší túrou kolem Fakultní nemocnice U svaté Anny ke kongresovému centru (místo animefestace) méně než půl hodiny průměrnou rychlostí kolem 5 km/h (2 a čtvrt kilometru daleko). 

Směrem k noclehárně tělocvičební sokolské (tělocvičně) vede nejkratší cesta (A) dlouhá 2,5 km - jen půl hodiny šlapání. Od "trolébusu" se stejně musí jít pár set metrů pěšky k Sokolu, tedy cekově zřejmě 20 minut. Čili 20 Kč za úsporu 10-ti minut snižování si potence sezením v "trolébusech" neb šalinách mi není po libu. Ze seznamovacích a zpříjemňovacích důvodů jsem naplánoval romantickou trasu (B), dlouhou 3 km vedoucí kolem Opatství svatého Tomáše, kol překrásného Augustiniánského kláštera a Baziliky Nanebevzetí Panny MarieMendelova muzeapod brněnským hradem Špilberk (s vězením), kde roste jinan dvoulaločný - Ginkgo Biloba. kolem lékařské fakulty Masarykovy univerzity a kolem tajemného "Neon Genesis" Evangelického kostela! Po cestě mnoho zajímavých mezinárodních restaurací: francouzská, italská, španělská... Tělocvična je kousíček od nejvyššího státního soudu v ČR a nedaleko vojenského prostoru s vojenskou akademií pro výcvik profesionálů! Brno se mi začíná hodně líbit! (~^__^~)

(Některé další zajímavosti v Brně: ulice Skrytá, Schovaná, Stinná, Postranní, Zavřená, Těsná, Vlhká, Oblá, Broskvoňová, Panenská, Vnitřní, Mezírka, Bosonožská, Kozákova, Filkukova, Chlupova, Šoustalova!!! (^,^), Roubalova, Dlouhé hony, Klobásova, Mečová, Tvrdého, Dykova, Kotkova, Buzkova, Koláčkova, Kobližná, Borůvková, Meruňková, Třešňová, Jahodová, Rybízová, Jabloňová, Mandloňová, Hrušňová, Ovocná, Křenová - (reklama na wasabi!), Blatouchová, Kopretinová, Koniklecová, Veselá, Smutná, Rybníček, Kamínky, Plachty, Žlutý kopec, Konopná, Spálená, Maničky, Česká, Polívkova, Trávníčkova, Kroftova, Zubatého, Sekaninova, Pšíkalova, a taky ulice Suzova...  Muzeum romské kultury, Divadlo Neslyším, Horní Heršpice (Hoří Horní Heršpická hospoda Hrbatý hrozen), Čtvrti Maloměřice a Obřany, Komín, stíhací letouny u Technického muzea!)

Pokud budeme používat MHD (mizernou humanoidní deportaci) Brno, a budeme chtít jet i k noclehárnám svým vybraným, zaplatíme za 6 jízd 120 Kč, čemuž se raději vyhnu. Promiňte prosím některým z vás, že dávám přednost zdravému pohybu a romantice, abych někomu/si za snadno ušetřené peníze něco dobrého koupil. Snad nepůjdu zase jen sám... (;_;) 

Suzu, podívejte se na mapy.cz a na Brněnském výstavišti a v jeho pravém horním rohu naleznete kongresové centrum, kde se bude odehrávat početí a o 133 metrů jihozápadně je jediná další budova - složená (pavilon A1, A2, A3, několikaposchoďová rotunda), kde se bude konat podstatná část animefestace, prosím. (°,^) 

P.S. Studoval jsem mapu B. několik hodin, se mnou byste se bát neměli. (o^__^o)