Zdravím, chtěla jsem se zeptat těch, kteří nakupují na stránkách cosplayshop.cz jaké mají zkušenosti. Objednala jsem si před dvěma měsíci zboží, na email mi přišlo potvrzení objednávky, pak potvrzení že je zaplacená, ale balík pořád nepřišel. Psala jsem jim mail, ale je to týden a odpověď stále nepřišla...

Dobrý den,
Vyjádřím se zde pouze k některým bodům.
Na úvod musím vyjádřit své znechucení.
Z těch několika stránek je zde tak maximálně 10 lidí, kteří mají opravdu nějakou zkušenost, ať už pravdivou nebo zkreslenou. Vy ostatní a teď mluvím na Ty z Vás co zde mají více než dva příspěvky. Vy jen přidáváte polínka do ohně a snažíte se být co nejvíce zajímaví.
Je veliká škoda, že Ti kteří údajně znají majitele "osobně" nejsou schopni říci svůj problém a vyřešit jej a zároveň je smutné, že se snižujete k pomluvám. Pravda v internetové anonymitě je každý hrdinou. Nevím, zda jsou pak tedy horší Ti, kdož pomluvy šíří nebo Ti, kteří jim věří.
Ale k Věci, píšete, že jsme drazí. Nikdo Vás přeci nenutí nakupovat jestliže si to můžete sehnat laciněji. Ale berte na vědomí, že se musí platit clo dovoz daně a jiné poplatky potřebné pro legální prodej.
Těm z vás co si myslí, že na obchodě rejžuji, povím jen toto: Vydělává to tolik, že musím k téhle práci mít ještě jednu... Což také vysvětluje důvod proč jste se občas nemohli dovolat...
Je velice jednoduché srovnávat koupi jednoho kusu jakožto uživatel anebo kusů 20 a více kusů jakožto obchodník. Snažíme se do světa Anime dovážet to co v CZ nebo SK není k sehnání. Občas se nám to opravdu nevydaří a zásilka nedojde nebo dojde v jiném stavu než by měla. A pak než se celá věc dořeší může trvat delší dobu než by se na první pohled mohlo zdát.
Bohužel ne každý, je tolerantní a chybu si nechá vysvětlit a pak jsme tedy nazývání lháři jako zde, nebo podvodníky a podobně což nám práci nikterak neulehčí. Většina našich
zákazníku není plnoletá a po právní stránce tedy nemůže ani objednávat, proto to za ně dělají rodiče , kteří jsou z 90% i platící a s kterými je i jednáno, dětem se pak tedy většinou nedostávají správné informace, anebo informace zkreslené. Což má pak za následek bezpředmětné dotazy za zády rodičů o věcech dávno vyřešených. Nebo radikální a výstřední chování i zde.
Nezazlíváme nikomu jeho názor na nás ani mu v něm nechceme bránit (jestliže je podán v slušné formě, a ne té urážející nebo zesměšňující) - Hlavně si ale uvědomte, že je rozdíl mezi slovem nesolidní obchod ( obchod u kterého nejste spokojeni se službami) a zloději ( Ti, kteří Vás okradou v tomto případě že si od Vás převezmou peníze a nic Vám nedají. Tyhle dva pojmy musíte rozlišovat.
Ke konci roku 2011 jsme dělali uzávěrku a troufáme si tvrdit ,že 99% objednávek,které byly objednány do konce listopadu byly vyřešeny (vrácena částka nebo dodáno zboži) . Následně pak v měsíci lednu jsme uzavírali objednávky z prosince.
Od 31.1.2012 do 1.4.2012 byl obchod uzavřen z důvodu rekonstrukce, jak jste se mohli dočíst na webu či FB.
Buďte si jisti, že kdyby to bylo tak jak někteří z Vás tvrdí, obchod by znovu otevřen nebyl.
jednak z důvodu, že daní lidé, kteří byli "poškozeni" by jistě již jednali a své tvrzení podložili důkazy u příslušného správního orgánu a jejich tvrzení by nešlo vyvrátit.
A jednak z toho důvodu, že by mi to za takové problémy vůbec nestálo. Obchod provozuji hlavně proto, že Anime je můj velký koníček, kterým se snažím Anime rozšířit a pomoci Těm z Vás co nemají možnost si je pořídit ze zahraničí.
Proto komentáře od některých shledáváme jako systematicky pokus o poškození a zesměšnění jak už to někdo zde řekl.
V případě, že jste opravdu nedostali ani do dnešního dne zboží nebo peníze, zašlete nám kopii objednávky (potvrzení o platbě) na email info@cosplayshop.cz a osobně na to dohlédnu. Ale tohle co zde předvádíte k ničemu nevede a opravdu nic nevyřeší.
Pro Vás co se zde navážíte do lidí s opačným názorem. Mám jednu radu: jestliže chcete,aby Váš názor byl respektován naučte se respektovat názory ostatních.
Jestliže chcete tedy věci řešit, máte možnost a mé slovo , že vám budeme všemi silami nápomocni. Ale jestliže chcete jen dělat problémy ujišťuji Vás, že se budeme všemi prostředky bránit.
Za CosplayShop
Václav Dvořák
Z cosplayshop nic neobjednávat.....
Taky mám pocit, že se to tu trochu vyhejbá původnímu tématu.
Jinak mám pro našeho Palečka, Kakasiho, Wereze nebo jak se ty všechny osoby v jednom jmenujou jednoduché řešení. Každý z nás si tu objedná něco z cosplayshopu a zmíněná osoba se nám zaručí vrácením peněz, nedojde-li objednané zboží. Na to si ovšem netroufne, že :D
Nemám pravdu, ty mocný zastánče všeho dobrého? (A když ti ten věk tak leží v žaludku, klidně ti řeknu, že mě je 23)
Werecz: sprostí jsou tu akorát lidé bez ověření a už minimálně deset postů se tu řeší úplně něco jinýho než jestli něco došlo nebo ne....
tarhenia: norma pro latinkou píšící je čárka bez mezery hned za slovem a pak mezera, ale někteří lidé s tím mají problémy buď proto, že to pří psaní tužkou na papír vypadá trošku jinak, nebo jim to prostě v texťáku vyskakuje divně. To se stává. Mě spíš fascinuje sloh ;o)
Taky by mě jako studenta gymnázia zajímalo, které elitní gymnázium to v Brně je? Asi tam mají zvláštní pravidla pro normování dokumentů XD My jsme se v první hodině psaní textu v prváku, všichni naučily, že čárka za větou se zásadně píše hned za slovem a pak se místo vynechává. Pokud to má být nějaký zvláštní zahraniční způsob, tak jsem se v ním v životě nesetkala a to čtu knihy v angličtině, němčině a latině.
Jak vidím, tak to tu neustále komentuje jedna skupina lidí (cca 12-16) let, kteří opravdu nemají na práci nic důležitějšího. Kupoval jsem si tam bleach peněženku a jak říkám, přišla v řádném čase... To, že si tu pár s prominutím blbečků snaží vymlátit své komplexy je mi líto, ale urážet lidi, kteří odepsali je skutečně pod úroveň každého člověka... Takže mi přijde.. že jste opravdoví blbečci..
Příspěvek super vtipnej, ale fakt nechci vědět, na jakém prestižním brněnském gymnáziu tolerují takovýhle písemný projev -_-
Moment, já chci taky! U nás je o brigády strašná nouze!
Dobrý den.
Jsem obyčejný fanda anime , hledající přivídělek ke studiu , studuju na prestižním brněnském gymnáziu a školné něco stojí , a anime figurky a dvd taky , tak sem se chtěl zeptat příslušných diskutéru , jestli cosplayshop nějak platí diskutující v diskuzích , jestli jo , tak bych takovou brigádu docela bral , sem myslím schopen zapáleně bránit jeho barvy , samozřejmě , záleží na odměně , jestli se počítá z počtu napsaných znaků či normostran nebo jestli záleží jen na počtu příspěvků a taky jestli se platí víc , když budu psát věcné argumenty , nebo naopak jestli dostanu prémie když zvládnu urazit všechny ostatní v diskuzi nebo se to musí filtrovat a urážet jenom odpůrce cosplayshopu a taky jestli je to práce na dohodu nebo to stačí bez papírů a kdyby to třeba nešlo za peníze , tak bych se asi spokojil i s platbou v naturáliích ale ty bych teda radší prosil předem jako zálohu , páč já sem určitě spolehlivej , můžu být online i 16hodin deně protože i ve škole mám tarif , akorát v sobotu ne to jezdíme k tetě na vysočinu , díky předem za odpověd.
Váš chudý otaku.
tu správnou frašku jste z toho udělali ty, Kakashi a Paleček :)