Tedy, zajímalo by mě, kolik peňez si berete na fest? ^____^" i na jídlo a tak.
Nemám totiž vůbec představu :D Děkuji za odpovědi :3

Tedy, zajímalo by mě, kolik peňez si berete na fest? ^____^" i na jídlo a tak.
Nemám totiž vůbec představu :D Děkuji za odpovědi :3
děkuji všem kteří si ozvali, tak to vypadá..že s penězma co mám, mám vystaráno.. bála jsem se, ale myslím že jsem hodně za vodou, snad :D
Kibbo, Sanchi Většinou jezdíme německým vlakem "EC", který tam jede 2h 37min a cenově to vycházelo na 200Kč na osobu při skupině 6 lidí (u 13 to bylo 179kč)...- ale před chvilkou jsem si to šla ověřit na idos a dokonce je jeden novej vlak "Ex", kterej tam jede stejně dlouho jako EC i je za stejný peníz a dokonce jede přímo z Prahy XD ten EC měl před Prahou asi 10 stanic, takže místa moc nebylo >.<
Jezdili jsme vlakem ve 13:xx, ten tam byl po 16h, ale vzhledem k tomu, že je AF v nových o trochu vzdálenějších prostorech, tak asi radši tím dřívějším, který je v Brně v 15:19, hodinka navíc s Otaku neuškodí ^.^
Takže pokud nebudou nějaké velké námitky, tak tenhle rok pojedeme tímhle :)
PS.: Později opět založím na cestu z Prahy "ofic" téma ;)
no ja jsem si to promyslela a rozhodla si vzit aspon 2000 kč (spousta suvenyru :D)
navic nejsem moc velky jedlik a ohladu vydrzim takze i to 2000 mozna bude moc ted kdyz jsem si precetla vase komentare tak si to musim jeste rozmyslet (nechci si brat zbytecne velky obnos penez navic vsechno ztracim takze.....) :D :D
Jo a v kolik byste kdyz tak jeli z Prahy????
kdyz tak mi napiste :D
Meraya jo a jak to je u vás s cestou? minulý rok jsem viděla, že jste tam měli samostatne téma a mluvily o cestě z Prahy do Brna.minule sjem jela s matkou autobusem, takže letos asi ejdu sama a chci si užit AF na plnou, takže rovnou po cestě na AF s otaku... v kolik tak jezdíte, popřipadně mate sraz, kolik vás to stojí a v kolik jste obecně na AF tak? předem děk :)
právě pdole mě vždy stačí tak bohatě od 1500 do 2000 korun.tušim že jsem minule dokonce měla i míň :)
Ahoj, jak řekla Kibbo, záleží na tom, kolik a co budeš jíst a kolik a co si budeš chtít koupit jako suvenýry :) Já to mám přibližně takhle:
Cesta: Pokud pojedeš vlakem, tak pro jednu osobu je to z Ostravy něco přes 200kč??? (já jezdím z Prahy tak se řídím idosem), pokud se skupinkou, tak asi kolem 150kč?? :)
Já jezdím vždycky se skupinkou vlakem z Hl. N. Praha ;) většinou kolem 180Kč
Jídlo: v pátek jim jídlo přivežené z domova (většinou řízky, sendvič aj.), v sobotu jdu ráno do supermarketu nakoupit rohliky, šunku, paštiku a 2 litry nějaký ochucený vody...to samý v neděli ráno. Sladký si většinou taky nesu z domova, takže jen podle chuti něco dokoupim :) cca mě to vyjde na 70 až 100Kč
Suvenýry: 100Kč na placky, 200Kč na plakáty (nenech se zmást, u některých prodejců maj často výhodné slevy např i 3 plakáty za 100 a naopak někde prodávaj 1 plakát za 150 o_O), no a pak něco stranou na přívěšek, čepici nebo něco z burzy a Artist Valley (prodejní stánky domácích prací), takže dohromady si dávám stranou 500 až 700Kč. Jestli už víš, že pojedeš i příští rok, tak si rozmysli, co si chceš koupit hned a co může počkat, ty stánky tam jsou se stejným zbožím každý rok ;)
Takže závěr: Pokud to budeš mít nějak podobně rozložený jako já, tak si připrav 500Kč na cestu (radši víc než míň ;) ), a na jídlo a suvenýry aspoň 800kč :) To máme minimálně 1300Kč :D
tak ještě doma zaplatím vstup do předu :) pak cestu z Prahy do Brna, což nevím kolik stojí ve skupině, pokud seženu někoho, kdo pojede z Prahy do Brna taky tak brzo z rána.ale potom jinak.na jídlo a něco si koupit.to je jediné, co tam budu potřebovat asi.vzhledem k tomu že asi jíst moc nebudu nebo budu, ale hodně málo.tak za jídlo utratím několik korun.být tebou, pokud nevíš kolik si vzít, tak si rozpočítej peníze na-v pátek asi budeš jen večeřet a v neděli jen snídat a obědvat a v sobotu snídat, obědvat i večeřet.spočitej si, kolik zaplatíš, a jestli budeš jíst každý den tříkrát, dvakrát, nebo jenom jednou.okolo AF je hofa jídla, od obyčejných hodinových obchodu, po restaurace, kfc a mekáče, taky musíš myslet na to, kde v průběhu festu budeš jíst... no a pak jenom co si budeš všechno kupovat, kolik to obvykle stoji a to je vše.dej si bacha na to, že na af je toho TOLIK, že se ti rozutečou oči a nebudeš si moci vybrat.japonske jídlo a piti, plyšáci, placky, polštáře, pčívěšky, kalendáře, plakáty, tašky, katany, neko věci, figurky, hry, hračky, anime, mangy, čepice, časopisy a t.d a pod. :D takže fakt bacha na tohle to, mě se minulý rok, jak jsem byla poprve, taky rozeběhly oči a nekoupila jsem si vše, co jsem chtěla.takže přeji hodně štěstí s tim kapesným.a čim víc ho budeš mít, tim to je opravdu líp :)
P.S.: jelikož já bez jídla vydržím hodně dlouho, tak budu osobně šetřit víc na ty věci a pokud letošní rok toho nebude zas tak moc, tak se na to vykašlu a radši se najim :D