Čau lidi, potřeboval bych poradit jaký cosplay si mám udělat na anime fest 2012. Jestli znáte Naruta shippuuden tak bych potřeboval poradit jestli mám jít za Uchihu Madaru nebo za Uchihu Sasukeho nebo za Uchihu Itachiho. Dík

Čau lidi, potřeboval bych poradit jaký cosplay si mám udělat na anime fest 2012. Jestli znáte Naruta shippuuden tak bych potřeboval poradit jestli mám jít za Uchihu Madaru nebo za Uchihu Sasukeho nebo za Uchihu Itachiho. Dík
Taky tak trochu váhám . Už dlouho jsem plánoval cosplay Itachiho , ale na minulémAF to vypadalo jak Itachiho Tajuu kage bunshin no jutsu :D A tak teď uvažuju nad Sasorim popř něčěm úplně jiném . Tobi tam byl myslim jen jednou nebo 2x .Tohle je loňská statistika , ale každej by měl jít za postavu která se mu líbí jak už psal někdo předemnou jde o cosPLAY ;)
ahoj potřebuju poradit náké anime costplay dík za odpověd
lidi potřebuju poradit nejaké costplay kdy a kde dík za odpověd
Takže lidi, rozhodl jsem se ,že nakonec půjdu za Uchihu Madaru :) a udělám anketu jakej mám mít sharingan.Jestli jeho Mangekyou nebo 3.úrovné(řádu)
Já osobně hlasuju za Madaru...těch tam podle mě moc nebude...narozdíl od Sasukeho a Itachiho :D
Ale musíš vědět ty sám,co by ti líp sedlo ;))
Jdi za Madaru. Vzhledem k tomu ze te znam osobne tak vim co se k tobe hodi. :)
Čau lidi, já bych řekl ,že se chováním a charakterem podobám Madarovi nebo Sasukemu. :) Neb když má happy day tak se podobám Tobimu :) tady je odkaz na mé video jménem Naruto in photo http://www.youtube.com/watch?v=chq-fsmphW0&feature=feedu
Já rozhodně hlasuji pro Madaru....Sasuke tam bude tak padesátkrát, Itachi tak dvacetkrát ale Madaru bych ráda viděla :)
Souhlasí s Rukia, je dost těžký si vybrat cosplay. Sice pujdu na AF poprví. Ale jenom vybrání postavy je dost těžký, hlavně kvuli charakteru aby to k tobě sedělo :D A potom stvárnit cosplay a chovat se aspon trochu jako postava kterou sis vybral :) Ale taky mi byl Itachi sympatičtější :D :D:D Hodně štěstí při rozhodování a následně při výrobě/ nebo kupování :D
Jelikoz mi byl Itachi sympaticky, tak hlasuju za Itachiho ^^ Ale aj tak by jsi si mel cosplay vybrat podle toho, kdo z nich ti vic sedne. Precejen je to cosPLAY a zahrat postavu neni vzdy tak snadne, jak se muze zdat ^^