Bydlení...

Obrázek uživatele Kibbo
Pá, 20. 1. 2012 - 22:42 [ Kibbo ]

Heh měla bych menší dotaz.Minulé AF jsem spala na kolejích několik zastávek od AF s matkou, takže nemohu soudit jaké to je byt na vlastní pěst.Má někdo zkušenosti s určitýma věcma:
1)dá se někde sprchovat, protože nechci tři dny dokolečka chodit a páchnout jako prase...
2)dá se někde převlíct, když budu chtít celou noc propařit a nebudu nikde spát?
3)když tak další rady ohledně podobných situacich, těch kdo nebude nikde spát a tak se také hodí :)
předem dík a to mnohokrat :)

Obrázek uživatele Ilap
Ilap
Út, 6. 3. 2012 - 17:39
Tak pokud nebudeš nikde chtít

Tak pokud nebudeš nikde chtít spát, tak převléct se můžeš vždycky na záchodě... Jinak patřím mezi těch několik lidí co vydrželi celou sobotu až do konce programu v něděli sedět v kině a sledovat anime, musím říct že až tak moc nás tam bdělích nebylo, hodně lidí podřimovalo v sále, takže to je asi taky možnost, i když mě už připadá zbytečné spát v sále místo sledování anime, navíc když spát můžeš v tělocvičně, takže si asi fakt rozmysli jestli vydržíš nebo ne...

christof
Út, 6. 3. 2012 - 17:10
bude to stejná tělocvična

bude to stejná tělocvična jako loni, jen nejspíš přibereme ještě další místnosti

http://www.animefest.cz/info/ubytovani

deSolAxe (bez ověření)
Út, 6. 3. 2012 - 14:15
Nechci tlačit, ale je nějaký

Nechci tlačit, ale je nějaký pokrok na téhle frontě?

Napadlo mě, jestli jste zvažovali nějaké prostory přímo na výstavišti... návštěvníci by (snad) nenadělali takový bordel ve městě (nemluvě o hluku)..

christof
So, 21. 1. 2012 - 11:09
zatím sháníme tělocvičny nebo

zatím sháníme tělocvičny nebo podobné poblíž výstaviště, ale loni tam byly sprchy i možnost se převlíct nebo odložit větší věci

až něco seženeme, dáme vědět :)

jinak koleje jsou hned nad výstavištěm :)