Heh měla bych menší dotaz.Minulé AF jsem spala na kolejích několik zastávek od AF s matkou, takže nemohu soudit jaké to je byt na vlastní pěst.Má někdo zkušenosti s určitýma věcma:
1)dá se někde sprchovat, protože nechci tři dny dokolečka chodit a páchnout jako prase...
2)dá se někde převlíct, když budu chtít celou noc propařit a nebudu nikde spát?
3)když tak další rady ohledně podobných situacich, těch kdo nebude nikde spát a tak se také hodí :)
předem dík a to mnohokrat :)

Tak pokud nebudeš nikde chtít spát, tak převléct se můžeš vždycky na záchodě... Jinak patřím mezi těch několik lidí co vydrželi celou sobotu až do konce programu v něděli sedět v kině a sledovat anime, musím říct že až tak moc nás tam bdělích nebylo, hodně lidí podřimovalo v sále, takže to je asi taky možnost, i když mě už připadá zbytečné spát v sále místo sledování anime, navíc když spát můžeš v tělocvičně, takže si asi fakt rozmysli jestli vydržíš nebo ne...
bude to stejná tělocvična jako loni, jen nejspíš přibereme ještě další místnosti
http://www.animefest.cz/info/ubytovani
Nechci tlačit, ale je nějaký pokrok na téhle frontě?
Napadlo mě, jestli jste zvažovali nějaké prostory přímo na výstavišti... návštěvníci by (snad) nenadělali takový bordel ve městě (nemluvě o hluku)..
zatím sháníme tělocvičny nebo podobné poblíž výstaviště, ale loni tam byly sprchy i možnost se převlíct nebo odložit větší věci
až něco seženeme, dáme vědět :)
jinak koleje jsou hned nad výstavištěm :)