animefestík 2012

Obrázek uživatele miku.vocaloid
Út, 15. 11. 2011 - 11:47 [ miku.vocaloid ]

Tak co lidičky jak se těšíte na animefestík ? já už se nemůžu dočkat :3 Já půjdu za Miku Hatsune nebo Hime Yarizakuru, ale ještě nevím :). A za co půjdete vy ?

Obrázek uživatele MonaYuki
MonaYuki
Po, 2. 4. 2012 - 16:35
Ahoj :) Minulý rok jsem byla

Ahoj :) Minulý rok jsem byla na AF poprvé a hned si oblékla nějaký cosplay(Edo z filmu FMA: Conqueror of Shamballa) . Netušila jsem do čeho jdu a letos se trochu víc odvážím :D Půjdu za Homurabiho (z mangy Monochrome Factor)  http://static.diary.ru/userdir/6/5/6/0/656016/47041735.jpg na tomhle obrázku má vlasy dozadu a není vidět kabát ke kotníkům a dlouhé drápy (snad si nevypíchnu oko nebo někomu :) ...bude problém s nimi spát a už vůbec nemluvím o koupelně :D  ) .. Těším se jako blecha :D hlavně na AF :)

Obrázek uživatele Juria Hatake
Juria Hatake
Po, 2. 4. 2012 - 14:25
Miku, Miku a Rin :D

miku.vocaloid : To je super, budu v těch davech hledat Miku, třeba Tě najdu :D Já jdu totiž za Rin Kagamine a kamarádka taky za Miku :)

Obrázek uživatele Mio3
Mio3
St, 21. 3. 2012 - 21:06
Divadlo

Nějak mi stouplo sebevědomí ^^  Zaujalo mě Cosplay divadlo :D Chci se zeptat jestli by do toho se mnou někdo šel ??? :D

Obrázek uživatele Mio3
Mio3
Út, 20. 3. 2012 - 12:07
Děkuju za rady zkusím naše

Děkuju za rady zkusím naše nějak přemluvit a mam už aji naplanovanej cosplay.

christof
Út, 20. 3. 2012 - 11:22
mrkni se na starší blogy a

mrkni se na starší blogy a reportáže, z toho si snad nějakou představu uděláš :)

http://animefest.cz/historie/animefest-2011/fotky-reportaze

Obrázek uživatele Ilap
Ilap
Út, 20. 3. 2012 - 10:48
:)

Já myslím že to vadit nebude, uteče ti sice hodně programu, ale určitě lepší než nic... Já jsem byla minulý rok taky poprvé a seznámila jsem se už ve frontě na registraci:) Je tam opravdu hodně lidí, kteří nemají problém se bavit s kýmkoliv:)

Obrázek uživatele Mio3
Mio3
Út, 20. 3. 2012 - 10:43
A kdybych jela jen na sobotu

A kdybych jela jen na sobotu :-( rodiče my nechcou dovolit jed na celý AF protože tam nikoho neznám XD a navíc nevím jak to tam chodí.

Obrázek uživatele Delphi
Delphi
Út, 20. 3. 2012 - 09:42
Určitě jeď

Mio3: Já bych řekla - jeď. AF je ideální místo na to se od-stydět :D Uvidíš sama ;)

Obrázek uživatele Mio3
Mio3
Út, 20. 3. 2012 - 05:55
Přemyšlím jestli bych mela

Přemyšlím jestli bych mela jed na Afko když nikoho tam neznam a navic jsem strašne stydlivá

Obrázek uživatele Darci
Darci
Po, 5. 3. 2012 - 19:55
různorodost

Myslím, že co se týče Akatsuki, je to nehynoucí cosplay, takže se nějaký určitě najdou xDD
Já osobně plánuji spíše cosplay Akiry z Togainu no Chi =D Budu spoléhat na to, že mi budou sedět věci a hlavně paruka, jinak se zblázním xD
Jinak tam budu pobíhat spíš v nějaký směsce visual-kei xDDD Pokud se tedy nedonutím k nějakýmu výkonu u šicího stroje, abych s mamčinou pomocí udělala nějakou pěknou gothic lolita sukni ^_^