Ahojík lidičky takže, vím že je tady hodně diskuzí o cosplay-ích a já jsem sem taky už jednu dávala , ale měním názor budu cosplayovat Toko-chan z UraBoku :3 Docela by mě zajímal názor ostatních. A taky by mě zajímalo co budete cosplayovat vy, a jestli je někdo z Lesné ? :D Nikoho z mého okolí anime moc nezajímá proto si chci pokecat :D takže pište at mám co číst :D

Ale jinak jdu za C.C. z Code Geassu :))
Já jsem sice z Líšně ale na Lesnou jezdím často protože tam mám babičku a jezdím přes ní každej den do školy :)) Takže se někdy můžem domluvit a jít ven ;)
Přidej si mě na fb >>Teru Lukschová
Tak se priznavam Mikuru nakonec musim zrusit T.T
K moji velke smule nemuzu sehnat odpovidajicji latku (druh a zaroven odstin ruzove).
Takze nakonec jdu jen za Kukuri a misto Mikuru beru muj prvni cosplay Rukii ^^
Taky jedu letos poprvé s pár kámarády ^^ Osobně budu cosplayovat Yuki z Vampire knight ^^ Mám udělaný úžasný Artemis :'D Kámošky co jsem slyšela jdou většinou za Oroginal charaktery xD
Kox Uchiha: jůů :3 to je bezvadný ^^ dal by jsi mi tvuj skype, icq, fb ?? :3
Ahoj, já bydlím poměrně blízko lesné, asi pod 10minut cesty autobusem, jestli víš kde jsou soběšice
No, já se sestrou jdeme na AF poprvé a rozhodly jsme se pro cosplay Grella a Ciela z Kuroshitsuji :)
To Meraya: Já si to užila loni. A k tomu chlap v okně, když se chceš převlékat...
Běžné oblečení je praktické, nemáš-li v Brně známé, u kterých se můžeš rozvalit a přespat. Některé cosplaye jsou náročné a lehce se zničí. Ono může taky pršet (což už se párkrát přihodilo) a děštník občas nestačí. Na výstavišti to teď bude asi jiné, ale kdo ví, jak tam bude Animefest umístěn. Stále čekám na info od Orgů.
Btw. Nepoužívejte temperky, ale akryl, má lepší pigment a hlavně je voděodolný!
@Iwa: J-style je čím dál víc oblíbený, takže jen do toho ;) Jinak cokoliv co tě napdadne, v civilu na AF chodí stále cca 40-50% návštěvníků (odhadem) :)
@AjaBokkaku: Nám zrovna okna vyměňují a mám zkouškový >.< A to jsem chtěla šít cosplaye XD
Popřípadě v čemkoliv, do skříň dá, leží-li tvůj pokoj pod tunou prachu, protože Vám zrovna vyměňují okna a maturuješ ^^